EL CISTELL D'INSTRUMENTS

CRÉIXER ENVOLTATS D'INSTRUMENTS.

Poseu a l'abats dels vostres fills instruments musicals tant aviat com pugueu i oferiu la possibilitat d'experimentar amb el món dels sons que els envolta.




Com fer-ho? Molt fàcil!

Només necessiteu un cistell i alguns dels instruments que us detallo a continuació.


Busqueu un espai a casa on el vostre fill o la vostra filla pugui estar-s'hi una bona estona ben tranquil agafant i fent sonar els instruments que li heu posat a dins. Simplement mireu què passa i veureu que aquests moments són essencials i necessaris per ells. Ah, i no oblideu posar una estora al terra, estaran molt més còmodes experimentant sense passar fred!

Aquí teniu una proposta per començar, tenint en compte que en aquesta etapa, els nadons s'ho posen tot a la boca i cal evitar ensurts!

                

A partir dels 12 mesos ja podeu començar a introduir uns quants instruments més. Sobretot, les baquetes guardeu-les en un lloc fora de l'abast dels nens quan no estigueu amb ells ja que en aquesta etapa on s'inicien a caminar cauen molt sovint al terra i si tenen la baqueta (el pal) a la mà, poden fer-se mal. No per això heu d'evitar aquests instruments, al contrari, estigueu amb ells al costat i gaudiu tots fent música!
         





        


CISTELL D'INSTRUMENTS. DE 3 A 4 ANYS:

    

     



Comentaris

ENTRADES POPULARS