LLIBRES PER ESCOLTAR

PER ON COMENCEM?

És molt important que els nens petits aprenguin a escoltar i que comencin a agafar consciència del mon sonor que els envolta.

Se'ls ha d'ensenyar a jugar amb els sons, a escollir entre sons agradables i desagradables, sons del nostre cos o de l'exterior i a identificar el silenci.

Us proposo aquests llibres per apropar la música als més petits. Des dels primers sons fins a les primeres cançons de música clàssica i tot tipus d'estils musicals.


De seguida veureu com apareix a l'instant la curiositat per escoltar la música i com podeu enriquir el vocabulari mirant i explicant els diferents contes.


Una molt bona manera d'introduir el gust per la música compartint estones molt agradables amb ells.


Us recomano aquesta col·lecció, al meu fill li encanten!

EL MEU PRIMER LLIBRE DE SONS

    Comentaris

  1. It is anticipated Men’s Freediving Fins to continue dominating the market in the course of the forecast interval. Based on software program, the 3DP industry has been segmented into design software program, inspection software program, printer software program, and scanning software program. Design software program is used for constructing the designs of the object to be printed, particularly in automotive, aerospace and defense, and construction and engineering verticals.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

ENTRADES POPULARS